Over Alpha Kodi

Alpha Kodi maakt inmiddels meer dan 15 jaar furore in het waarmaken wat anderen durven te beloven. Design agency’s, architecten, interieurontwerpers en industrial designers zoeken altijd het juiste vakmanschap zoekt om een weergaloos idee tastbaar te maken. Onze intrinsieke basis is de drive is om een vraag en ontwerp optimaal vorm te geven. In materiaalkeuze, in techniekgebruik, in een out of the box-benadering. In alles wat we doen zoeken we de uitdaging om een design nog verder te brengen.

Onze werkwijze

Wij geloven in vakwerk voor het hele productieproces. Daarom hebben we onze eigen ateliers, onze eigen technische tekenaars en onze eigen vakmensen. In Nederland en in Servië. Daarmee houden we onze hoge kwaliteitstandaard in eigen hand en we kunnen waarmaken wat wordt beloofd. Met onze gespecialiseerde ateliers maken we in hout, staal en licht jouw unieke en functionele eindproducten.

Mooie dingen maken. Omdat het kan. Omdat het moet. Omdat het de reflex is van ons vakmanschap.

The Beograd connection

Onze roots liggen in Servië. Directeur, founding father en gepassioneerd biker Sergej bouwde op de Balkan zijn eigen shoppers en transporteerde zijn skills en netwerk naar de liefde in Nederland. Alpha Kodi is inmiddels uitgegroeid tot een woest gepolijst atelier waar Sergej samen met Harm Magis de directie voert en vanuit Amsterdam Noord de hands-on mentaliteit en vaak ongrijpbare creativiteit bewaakt.

Nice work

Alpha Kodi is altijd in ontwikkeling. We werken continu aan onze skills. Aan onze kennis en kunde. Aan onze dienstverlening en aan onze mensen. Dat zie je terug in de schaalgrootte én hoeveelheid van onze projecten, waarin we het volste vertrouwen krijgen van onze opdrachtgevers. We zijn daarom altijd op zoek naar de juiste vakmensen die mee willen werken aan onze groeiende ambities: mooie dingen maken voor fijne mensen!