De mooiste stalen deuren op maat!

Het strakke en moderne design van een stalen deur voegt echt iets toe aan jouw interieur. Stalen deuren met stijlvolle kozijnen en glazen panelen, geven ieder huis een eigentijdse uitstraling. Een stalen deur op maat is de finishing touch van jouw droomhuis!

Stalen deuren
op maat gemaakt

Alpha Kodi is specialist in maatgemaakte stalen deuren. In onze eigen ateliers wordt jouw stalen deur met kozijn vanuit jouw eigen wensen, door onze vakmensen gemaakt.

Alpha Kodi maakt iedere stalen deur op maat en de deuren kunnen in het zwart maar ook in andere kleuren worden geleverd. De stalen deuren kunnen worden voorzien van transparant glas maar bijvoorbeeld ook veiligheidsglas. Ook kan jouw stalen deur worden geleverd met melkglas of rookglas. Alpha Kodi zorgt ervoor dat jij altijd de perfecte stalen deur krijgt geleverd!

Een mooie stalen deur op maat geeft jouw huis echt iets extra’s. Samen met Alpha Kodi, maak je de mooiste deur voor jouw interieur!

Stalen deuren altijd op maat

Ieder stalen deur-project, een stalen deur en kozijn, wordt door onze specialisten zelf ingemeten. Op basis van jouw wensen krijgt de stalen deur een nauwkeurig ontworpen design. Binnen zes weken wordt de stalen deur met kozijn afgeleverd én door onze vakmensen geïnstalleerd.

Een team van specialisten
Alpha Kodi beschikt over ateliers in binnen- buitenland waar onze vakmensen beschikken over hoogwaardige materialen en de beste machines. Daarom kunnen wij snel, goed en professioneel jouw perfecte stalen deur maken. Vanaf het eerste moment van inmeten tot de allerlaatste details.

De mooiste stalen deur voor jouw interieur!
Samen met Alpha Kodi creëer je de maatgemaakte stalen deur die bij jou past. Neem voor meer informatie contact op met Harm of Sergej en dan gaan we met elkaar aan de slag voor de mooiste deur voor jouw interieur.

Contact opnemen

Wil jij ook een moderne stalen deur voor jouw woonkamer? Laat Alpha Kodi met je meedenken voor de mooiste stalen deur op maat. Neem contact met ons op via +31 (0) 6 51 99 26 88 of info@alphakodi.com.